Publikohen programet orientuese të maturës shtetërore 2024
Programet orientuese, matura shtetërore 2024

Publikohen programet orientuese të maturës shtetërore 2024

Programet orientuese të maturës shtetërore 2024 do ju ndihmojnë të kuptoni çfarë përmbajtje do kenë provimet e maturës.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
02 December, 2023
Përditësuar më: Dec. 3, 2023, 9:25 p.m.

Në linket e mëposhtme mund të gjeni programet orientuese për secilin provim:

Matematikë Gjuhësore SHKARKO

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi SHKARKO

Gjuhë e Huaj SHKARKO

Matematikë Sportive SHKARKO

Matematikë ArtistikeSHKARKO

Histori Muzike SHKARKO

Histori Baleti SHKARKO

Histori Arti SHKARKO

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi SHKARKO

Gjuhë e Huaj SHKARKO

Matematikë Profesionale SHKARKO

Gjuhe Shqipe dhe Letersi (Artistike, Sportive dhe Profesionale) SHKARKO

Gjuhë e Huaj SHKARKO

Sociologji dhe Filozofi SHKARKO

Qytetari SHKARKO

Matematikë SHKARKO

Kimi SHKARKO

Histori SHKARKO

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi SHKARKO

Gjuhë e huaj SHKARKO

Gjeografi SHKARKO

Fizikë SHKARKO

Ekonomi bërthamë SHKARKO

Biologji SHKARKO


matura shtetërore 2024, provimet e matures 2024

Komentet (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr