Cover Image

Provimet e Matures Matematike - Matura Shteterore 2024

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
02 December, 2019

Nese deshironi te kualifikoheni per ne universitet, ju duhet te arrini nje rezultat te mire ne provimet e Matures 2024, sidomos ne provimin e Matematikes ne lenden matematike, pasi shumica e universiteteve e kane si kriter rezultatin tuaj ne keto provime, e sidomos universitete te tilla si Universiteti Politeknik i Tiranes, si edhe Universiteti i Mjekesise ne disa raste.

Per t'ju ardhur ne ndihme sa me shume ne menyre qe te parapergatiteni ashtu sic duhet per keto provime, ne kemi hartuar nje pakete ndihmuese per provimin e matematikes per maturen shteterore 2024. Nese i perkushtoheni materialit te kesaj pakete, nuk do t'i keni aq te veshtira edhe provimet e Matures 2024.

Klikoni mbi linkun e meposhtem per te shkuar te paketa pergatitore per provimin e matematikes: https://www.portalistudentor.al/provimi-matematikes-matura-2020-ushtrime/

Ju urojme suksese dhe dalshit sa me mire!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr