Cover Image

Provimet e Matures Letersi - Matura Shteterore 2024

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
02 December, 2019

Provimet e matures ne gjuhe shqipe dhe letersi si edhe provimet e tjera jane provimet me te rendesishme qe ju do te hasni ndonjehere nese deshironi te vazhdoni studimet ne nje universitet Shqiptar.

Per provimin e gjuhes shqipe dhe letersise ne kemi pergatitur nje pakete informuese per cdo gje qe ju duhet te mesoni ne menyre qe te dilni sa me mire kur provimi i gjuhes shqipe dhe letersise per maturen shteterore 2024 te vije.

Per te shkuar te paketa informuese qe kemi pergatitur ju lutem shtypni mbi linkun e meposhtem: https://www.portalistudentor.al/gjuhe-shqipe-dhe-letersi-matura-2020/

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr