Provimet e Kimise nder vite - Provimet e Matures 2024
Cover Image

Provimet e Kimise nder vite - Provimet e Matures 2024

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
09 June, 2020

Ne kete faqe do te gjeni provimet e kimise nder vite per t'u pergatitur sa me mire per Maturen Shteterore 2024. Provimet e kimise jane provime me zgjedhje te cilat maturantet do t'i zgjidhin ne menyre te tille qe te kualifikohen per ne universitet, ne programe te ndryshme studimi te cilat e kerkojne kimine per t'u kualifikuar. Provimet e kimise nder vite ose tezat e kimise nder vite, jane provimet te cilat kane rene ne vitet e kaluara te matures steterore dhe te cilat do t'ju sherbejne qe ju te mund te pergatiteni per provimet tuaja te ardhshme.

Matura 2019

Kimi - Modeli 2019 Kimi - Skema e Vleresimit 2019

Matura 2018

Kimi Berthame - 2018 Kimi e Thelluar - 2018

Matura 2017

Kimi Berthame - 2017 Kimi e Thelluar - 2017


Komentet (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr