Provimet e Biologjise nder vite 2006 - 2024 - Provimet e Matures 2024

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
09 June, 2020

Ne kete faqe do te gjeni provimet e biologjise nder vite per t'u pergatitur sa me mire per Maturen 2024. Provimet e biologjise jane provime me zgjedhje te cilat maturantet do t'i zgjidhin ne menyre te tille qe te kualifikohen per ne universitet, ne programe te ndryshme studimi te cilat e kerkojne biologjine per t'u kualifikuar. Provimet e biologjise nder vite ose tezat e biologjise nder vite, jane provimet te cilat kane rene ne vitet e kaluara te matures steterore dhe te cilat do t'ju sherbejne qe ju te mund te pergatiteni per provimet tuaja te ardhshme.

Matura 2019

Biologji - Modeli 2019 Biologji - Skema e Vleresimit 2019

Matura 2018

Biologji Berthame - 2018 Biologji e Thelluar - 2018

Matura 2017

Biologji Berthame - 2017 Biologji e Thelluar - 2017    

Shtepia Shërbimet Lajmet