Përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
10 June, 2024

VARIANTI A

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0001

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0002

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0003

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0005

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0005

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0006

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0007

gjl_varianti_a_solved_pages-to-jpg-0008

Shtepia Shërbimet Lajmet