Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020
Cover Image

Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
15 June, 2020
Përditësuar më: May 20, 2023, 3:44 p.m.

Sapo ka përfunduar provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit do të dalin pas datës 18 qershor, ne do t’ju njoftojmë menjëherë pasi këto të fundit të dalin. Notat e provimit të matematikës për maturën shtetërore 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Besojmë se notat do të dalin pas datës 18 qershor. Ne do t’ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr