Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020
Cover Image

Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
11 June, 2020

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit ndryshe nga çdo herë tjetër do të dalin në fund të provimeve, kur të dalin edhe notat e provimeve. Notat e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë për maturën 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Ne do t’ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.


Komentet (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr