Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
08 June, 2020

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit do të dalin shumë shpejtë gjatë ditës së sotme, ne do t'ju njoftojmë menjëherë pasi këto të fundit të dalin. Notat e provimit të gjuhës së huaj për maturën 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Ne do t'ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.

Regjistrohuni në portalin tonë që të jeni të informuar gjithmonë me njoftimet më të fundit.

Shtepia Shërbimet Lajmet