Matura Shteterore Letersi - Lista e veprave, Analiza & Komentet
Cover Image

Matura Shteterore Letersi - Lista e veprave, Analiza & Komentet

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
28 March, 2020

Ministria e Arsimit ka shpallur publike listen me veprat letrare te cilat do te jene pjese e provimit te matures ne seksionin e letersise. Provimet e matures letersi kane pasur gjithnje nje veper letrare ku kerkohet puna kritike nga ana e maturanteve. Me poshte do te gjeni te gjitha veprat letrare si dhe analizat dhe komentet per secilen nga veprat e poshtegjendura. 

Prometeu i Mberthyer - Eskili
Analiza Letrare e Prometeut te Mberthyer

Hamleti - Shekspiri
Analiza Letrare e Hamletit

Veprat e tjera do te shtohen ne menyre periodike. Eshte shume e rendesishme qe te shfletoni analizat e veprave letrare si edhe komentet perkatese per te kuptuar vepren ne thelbin e saj si edhe per te dale mire ne provimet e matures 2020. Ju urojme suksese!


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr