Datat e provimeve në universitet, sezoni i dimrit, 2024
Datat e provimeve në universitet

Datat e provimeve në universitet, sezoni i dimrit, 2024

Më poshtë do mund të gjeni datat e provimeve në universitetet publike.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
05 January, 2024
Përditësuar më: Jan. 15, 2024, 11:05 p.m.

Universiteti Politeknik i Tiranës

Fakulteti i Teknologjise se Informacionit

Inxhinieri Telekomunikacioni

Inxhinieri Informatike

Inxhinieri Elektronike

Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes

https://fau.edu.al/K_e_ndi_Informimit/Njoftime_14197/Orari_i_provimeve_sezoni_i_dimrit_viti_akademik_2023-2024_14519.html

Universiteti i Tiranës

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

https://fshn.edu.al/Notifications/orari-i-provimeve-sesioni-i-dimrit-2023-2024


Datat e provimeve

Komentet (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr