Universiteti i mjekesise Tirane


Pershendetje me mesatare te tre viteve gjimnaz 9.7 dhe mesatare VKM 9.57. Cilen nga deget e universitetit te mjekesise mund te kap?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr