Universiteti


A mund te me shpjegoje dikush te gjithe proceduren qe ekziston ne lidhje me regjistrimin ne universitet dhe fazat 48 oreshe duke filluar qe nga 30 gushti, ju lutem?

Shtepia Shërbimet Lajmet