Si ishte provimi i Gjuhe-Letersise?


Pesrhendetje te gjitheve,

Maturante, ju uroj suksese ne provimin e sotem dhe suksese ne vazhdim!
Sipas jush, si ishte provimi i sotem? Kishte veshtiresi? A ishte koha e mjaftueshme per ta realizuar?

Faleminderit, ju ftoj te bejme nje bashkebisedim lidhur me provimin e sotem ketu :)