Sa vende kane mbetur gjithsej bosh te mjekesia???

Sa vende kane mbetur gjithsej bosh te mjekesia???


Sa kane mbetur te mjekesia dhe cfare po ndodh, stomat dhe faramcia nuk ka patur regjistrime??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr