Pyetje per gjetjen e universiteteve


Pershendetje, nese llogaritesi nuk eshte 100% i sakte dhe funksionon me shume per te na dhene nje ide, ateher si do i shikojm tamam deget qe kapim, ne cfare menyre?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr