Piket per mjeksine


a mund te me ndihmoje kush me piket sepse bej formulen dhe me del nje numer pa lidhje ! Mes 3 viteve 10
Anglisht 8.8
Letersi 9.12
Matematik 9.9
Prv me zgjedhje 9.7

Shtepia Shërbimet Lajmet