PER GJUHE TE HUAJA

PER GJUHE TE HUAJA


Dua te studjoj anglisht me mesatare te tre viteve 9.66 dhe m.matures 8.3
vkm 8.98 .Kam degjuar se per anglisht do te jepet edhe nje provim tjeter tek universiteti.ky provim do jepet edhe ne durres apo vetem ne tirane?Dhe sa shanse kam per ta fituar kete dege?FALEMINDERIT PARAPRAKISHT!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr