PAGESAA

PAGESAA


per ne qe kemi paguar njehere pagesen per raundin e pare dhe duam te konkurojme per raundin e dyte a duhet te paguajme prap se ca faqe thon po ca jo
Me jepni nje shpjegim plssss

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr