Ndryshimi ndermjet listave paraprake dhe te u albania


Pershendetje
Si mendoni te jete i mundur fakti qe ne listat paraprake qe dolen para dy apo tre diteve isha e 450 e ca ne liste ndersa sot teksa shikoj tek Ualbania jam e 670 e ca tek dega inxhinieri matematike dhe informatike ne FSHN?????
Nese jeni te informuar rreth kesaj nje pergjigje ju lutem

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr