Mund te me informoni pak me teper rreth fakultetit te drejtesise . Cilat jane deget qe zgjidhen ne Master ? Eshte i veshtire pasi une dua profilin Noter dhe cfare mesatare kerkon?


Mund te me informoni pak me teper rreth fakultetit te drejtesise . Cilat jane deget qe zgjidhen ne Master ? Eshte i veshtire pasi une dua profilin Noter dhe cfare mesatare kerkon?