Mund ta kap kete dege????


Ne infermieri isha e 296dhe ishin 80kuota, tani jam e 234dhe jane 59kuota te lira. Si mendoni mund ta kap dhe ne cilen faze????
Po infermieri mami isha e109dhe 70kuota te lira, jam e 84dhe jane 66kuota te lira. Mund ta kap sot?? Si mendoni???