Mjeksia

Mjeksia


ckemi! Mesatarja e tre viteve 9,87 nota e matures 8,89 7,06 8.75 9.55 provim me zgjedhje biologjia dhe kimi biologji fizik tre vite 10. mesatarja e provime te mature 8.56 dhe bashke me shkollen 9,22 gjithsej grumbulloj 1402506.6 dhe difernca e fituesin e fundit vjet esht 446,8. Me VKM shkon 9.517
A e kap dot mjeksine? Ose cfare deget tjeter mund te kap ne kete fakultet?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr