Mjeksi


Pershendetje
Une gjate 3 viteve gjimnaz kam vetem nje 9(fizik vit i 1) dhe t gjitha te tj I kam 10.
Ne provimet e matures kam marr keto nota: 9,8 anglisht, 8,14 letersi, 9, 55 matematik dhe 9,6 biologji
Do mund ta kap mjeksin e pergjithshme kte vit?