Mjeksi

Mjeksi


Pershenderje kam vkm 9.4 dhe mesatare te prv te matures 8.86 .lend me zgjedhje kam kimi 9.5 .kam ber tre vite kimi fizik biologji 10 10 10 pervec kimis ne vit te par 9 .lend me zgjedhje kisha biologji 9.5 A e kam mjeksin e pergjithshme

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr