Mjekesia - Vkm- Lajm


Tani me mte lajmin e tmerrshem qe 382 kane mesatare provimesh mbi 9.5 do te thote qe skane shance te tjeret? Une e kam mesataren e provimeve 9.38 Vkm 9.66 dhe mes shkolle 9.95
kimia 9 9 10 fizika dhe bio 10 10 10
Angl: 9.86 letrsi: 8.5 Mate:9.6 fizike 9.55
A e kap dot mjekesine brenda fazes se dyte ? Se me kte lajm i bie qe askush ska shance tani ska kuptim

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr