mjekesia piket


Sa pike keni ju qe deshironi te vazhdoni mjeksine dhe sa mendoni se do jete minimumi kete vit qe jane kaq shume maturante me mesatare provimesh shume te larte...

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr