Mjekesia/ Mjeksi/ Mjek


Per te gjithe ata maturant qe kane dale mire kete vit i keshilloj te aplikojne ne gjermani pasi kushtet ne shtet jan te tmerrshme , kam kushuririn ne vit te 3 dhe vetem ankohet , keni mundesine e arte pasi keni marre nota shume te mira! Mos u demoralizoni !! Aplikoni ne gjermani !! #Mjeksi