mjekesia

mjekesia


Mirembrema! Meqenese ne nuk mund ti kontrollojme dot piket max per universitetin e mjekesise, duke qene se mjekesia ka kriteret e saj ne perllogaritje dhe ato nuk jane njelloj me mesataren VKM, duhet te kemi pritshmeri me te larta apo me te uleta?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr