mjekesia


Kam mesatare te shkolles 10.00 dhe mesatare te provimeve 9.2.kimi,fizik,biologji i kam pasur te tria vitet 10.ne biologji me zgjedhje ne provim mora 8.38.Kam vkm 9.59.A mund ta kap mjekesine apo stomatologjine?