Mesatarja e provimeve mbi 9.5


Doja te shprehesha per ate cka tha rezana vrapi , ne baze te fjaleve te sa j na ben te kuptojm se lajmi per 382 nx mbi mesatare mbi 9.5 ishte pra per provimet e matures shteterore ,sado e hidhur te jet kjo per ne .Por gjithashtu duhet te mendojm se jo te gjith keta nxenes kan zgjedhur bio kimi fizik si lende me zgjedhje dhe do te shkojn per mjekesi ,sepse un pash disa nx qe kishin marr 10 absolute ne ekonomi dhe kishin dal shkelqyer ne lendet e tjera .Pra dua te them se nuk jan keta te shkelqyerit te gjith per mjekesi .Por nga ana tjeter mendoj se nuk mund te ket kaq shum nx me nota kaq te larta dhe them se mund ta kene nxjerr si lajm per te mbuluar notat e uleta qe moren nx kete vit .Ky ishte nje mendim imi , persa i perket ketij lajmi.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr