Mesatare gjimnazi


Mesatare gjimnazi dhe note mesatare jane dy gjera te ndryshme te pakten ne diplomle.
VKM (note mesatare) e kam 9.77
Mesatare gjimnazi 9.9
Mesatare provimesh 9.64
Dhe nese e kishit fjalen per VKM kishte mbi 9.9