Me jepni nne mendim


Me jepni nje mndim ju lutem
Mesatrn n n vit t l e kisha 9.5 n vit t dyt 9.75 sivjt besoj t 9.7 ose 9.8 varet n provim t anglishtes mora 8 n letrsi 6 n mat 9 dhe lend m zgjedhje eknmi 9
Tani sdi cfr t vzhd drjtsi apo finan ....m shpirt dua drejtsin e adhuroj por duke par realiterin e ketij vndi detyrohm t kthehm nga financa.. ju cfr me sugjeroni?
Dhe a i kap dot m notat qe km