Kur dalin notat e gjuhes dhe letersise?

Kur dalin notat e gjuhes dhe letersise?


A e di dikush se kur mund te dalin notat e gjuhe letersise?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr