Ju Lutem

Ju Lutem


Mesatare 3 viteve 9.95 .. kimi 9 10 10

Fizike dhe bio 10 10 10

Anglisht: 9.86 Letersi 8.5 Mat 9.6 Fizike 9.55
VKM 9.66
Sa pike fitoj? dhe a e kap dit mjekesine ne raund te pare??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr