Inxhinieri mjedisi apo hidroteknike


Pershendetje, jam nje maturant dua te dije a e kap ing e mjedisit jam ne vend te 315 dhe kuota te lira ka 56 ndersa tek ing hidroteknike jam ne vend te 199 dhe kuota te mbetura ka 55 ? Kush eshte me mir ing e mjedisit apo hidroteknike?