Inxhinier


Pershendetje!A mund ta kap ing e ndertimit me me Vkm 8.65,me mes fizike dhe mat 9.15 dhe mes.kim 8.75.A duhet te pres per raundin e dyte,pasi me pelqen shume si dege ?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr