Infermieria e pergjithshmeshkoder


Me vkm 8.25 sa pik llogariten dhe a mendoni se e fitoj ku biologjin e kam 9.6 kimin 10 dhe fiziken 9.3 mesatarja e 3 viteve 9.8 ?flm nese me ktheni prgj

Shtepia Shërbimet Lajmet