Fulakteti ekonomik


A mund ta kap financen me mesatare ne vit te pare 9 te dyte 9.5 dhe ne vit te trete 9.92. Dhe me nota te provimeve anglisht 9.26 letersi 8.1 matematike 9.12 dhe ne ekonomi 9.12. Si mendoni?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr