Fatura


Pershendetje . Me ndihmoni dot nese keni informacion ne lidhje me kete ceshtje :
Jam ne vit te 2 shkoll te lart dhe jam crregjistruar per tu rregjistruar ne nje shkolle tjeter. Cfare hapash duhet te ndjek. Dhe a duhet ta paguaj ate faturen sic do bejne maturantet qe rregjistrohen per here te pare?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr