Fakulteti ekonomik


Doja te dija nese mund ta kap financen. e kam mesatren ne vit te pare 9 ne te dytin 9.6 dhe ne vit te trete 9.92 dhe ne provimin e ekonomise kam marre 9.12 ? Si mendoni?