ekonomiku

ekonomiku


si ka mundesi qe nxenes me mesatare te lart zgjedhin financen dhe informatiken ekonomike ?? .Vitet e shkuara ne financ hynin ata me vkm te ulet

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr