Ekonomiks vs finance


Cilen te zgjedh financen apo ekonomiksin?????????????????????
Ju lutem shume me ktheni nje pergjigje te sinqerte sepse kam mbetur ndermjet ketyre dy degeve dhe deri neser me duhet te vendos dhe te rregjistrohem ne njeren prej tyre

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr