Diskutim rreth provimit te Matematikes


Maturante, ju uroj shume suksese ne provimin e sotem dhe gjithashtu ne vazhdim :)

Le te diskutojme ketu rreth provimit te sotem. Si ishte provimi? A patet veshtiresi ne zgjidhjen e tij?
Pash qe shume ankoheshin se nuk kishin flete te bardhe per te zgjidhur ushtrimet, e vertete eshte kjo?

Skemat e vleresimit dalin shume shpejte, zakonisht 4 ore pas perfundimit te testit.