Degett


A mund ta kap inxhinieri ekonomike drejtesine gazetarine shkenca politike ne tirane me mesatare 8.9 dhe vkm 8.33?ju lutem sa me shume pergjigje?Cila ja vlen me shume?

Shtepia Shërbimet Lajmet