Deget e mjeksise

Deget e mjeksise


Pershendetje. Mesataren e tre viteve te gjimnazit e kam mbi 9.6 dhe mesatarja e 4 provimeve eshte 8 ose diku te 8.2 ( dhe ne provimin me zgjedhje biologji kam mare 8 )... cfare degesh mund te kap (nga deget e mjeksise )

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr