deget e mjekesise


CILA DEGE ESHTE ME E MIRE TEKNIKE IMAZHERIE,INFIERMIERIA APO TEKNIKE LABORATORI?CILA KA ME SHUME MUNDESI PUNESIMI DHE PAGE ME TE LARTE?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr