Dega qe dua


Me mesatare te 3 viteve 9,976 dhe mesatare te provimeve 9,265 (ku prv me zgjedhje kisha bio=9,6)
A mundem te fitoj mjeksin??
Ju luuutem sa me shum mendime

Shtepia Shërbimet Lajmet