Dega per universitet


Cfare dege mjekesie mund te kap me vkm 9.35 , ku mes e shkolles esht 9.94 dhe e provimeve 8.75 ??E fitoj ddot stomatologjine ??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr