Dega per universitet


Pershendetje ! Kam nje mesatare te tre viteve 9.94 .Notat e provimeve te matures:9.14, 7.5 ,9.37,dhe provim me zgjedhje biologji 9.Vkm 9.34 me te shkolles 9.73. Biologji,fizik ,kimi te tre vitet 10.Gjithsej grumbulloi 141300.6 pik . A kam ndonje mundesi per te kapur mjekesi ? Po stomatologjin?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr